Редактор: e-mail: кадри bTV, Народно събраниеПредседателят на Народното събрание Цвета Караянчева се обади

...
Редактор: e-mail: кадри bTV, Народно събраниеПредседателят на Народното събрание Цвета Караянчева се обади
Коментари Харесай

Караянчева се намеси в предаването на Хекимян, после му затвори, когато започнаха въпросите

Редактор: 

e-mail: 

кадри bTV, Народно заседание

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се обади по телефона онлайн в утринния блок на bTV, с цел да опровергае думи на депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев. Водещият Антон Хекимян ѝ даде опция да приказва, само че когато се опита да ѝ зададе въпроси, Караянчева затвори телефона.

Председателката на Народното събрание не беше съгласна с изказванието на Кутев, че майките от „ Системата ни убива “, които преди дни силово бяха изведени от Народното събрание, първо не са били позволени до деловодството. Депутатът от Българска социалистическа партия съобщи, че това е станало, едвам когато той се е намесил.

Караянчева съобщи, че това е неистина. Тя сподели също, че има устав, съгласно който посетителите в Народното събрание би трябвало да изоставен 30 минути откакто е завършила срещата им. „ Намираме се в епидемиологична конюнктура, има заповед на министъра още от февруари, подобен беше редът в остарялата постройка на Народното събрание “, по този начин Караянчева изясни ограничавания достъп на жители до Народното събрание.

Водещият Антон Хекимян се опита да попита председателката на Народното събрание дали ще направи нещо за обезпечаването на по-широк достъп на жители до Народното събрание. Преди обаче да успее да довърши въпроса си, Караянчева сподели „ Благодаря ви! “ и затвори телефона.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР